Wat kan je verwachten van een RTT behandeling?

1: discovery call

Wat kan Rapid Transformational Therapy voor jou betekenen?

We beginnen de behandeling al met de (gratis en niet aan verplichtingen verbonden) discovery call. Dit is om elkaar te leren kennen, én ook om precies helder te krijgen waaraan je wilt werken. Vaak doen we dit telefonisch of met Zoom, maar als je in de buurt woont, kan het ook op de praktijk op de Keizersgracht in Amsterdam onder het genot van een kop thee of koffie. Is de klik er? Is RTT voor jou? Dan plannen we de RTT sessie voor de daaropvolgende week.


2: de RTT sessie zelf

Het antwoord is in je onderbewuste:

Tijdens de RTT sessie gaan we eerst tezamen kijken in je onderbewuste wat precies de oorzaak en onderliggende reden is van het issue wat je dwars zit. Hier liggen altijd oude en vaak ook verkeerde overtuigingen ten grondslag die je in je kindertijd hebt opgedaan. Zodra dat helder is, gaan we met doorbrekende oefeningen deze overtuigingen verbreken, teniet doen, laten verdwijnen uit je denkpatroon. We sluiten de sessie af met het allerbelangrijkste: het opstarten van goede en nieuwe overtuigingen die je verder in je leven helpen om te bereiken wat je altijd hebt willen bereiken (en meer!)..

 

3: de 3 weken erna


Jouw inzet is de sleutel voor succes!

De RTT sessie is de kern van de behandeling, en het effect ervan groeit in kracht elke keer als jij naar de opname luistert die je meekrijgt na de sessie. Dit is super belangrijk: nieuwe patronen bouw je door herhalingen (zo ben je ook aan je oude patronen gekomen). En de nieuwe werkzame positieve patronen en overtuigingen bouw je in jezelf op door elke dag naar de opname te luisteren die we gemaakt hebben tijdens de sessie. En dit gedurende drie weken. Je kan er natuurlijk ook langer naar luisteren, of, als je wilt na een bepaalde periode de opname er weer bij halen. De opname is er voor om jouw nieuwe patronen te helpen, dus maak er waneer je wilt gebruik van.


Vergelijk de “before” en de “after”

4: Hoe voel je je nu?

Als laatste hebben we een evaluatie sessie, waarin we kijken naar hoe het staat met het oorspronkelijke issue en vraagstuk waarmee je kwam. Het is een leuk gesprek, waar we o.a. de oude overtuigingen vanuit een volwassen standpunt gaan bekijken, en we zullen dan zien hoe het nu je niet meer dwars zit, omdat je nu ervan bewust bent hoe het echt is. De eerste stap naar elke genezing/verbetering/doorbraak is altijd de bewustwording van wat er nou precies aan de hand is. En dat hebben we met de RTT sessie heel mooi kunnen bloot leggen. Nu begint de rest van je leven!


lisa-knight-FuoDo2N6Cb4-unsplash.jpg