Doodsbang voor de tandarts

Doodsbang voor de tandarts. Zo bang, dat ik zelfs 6 jaar lang er niet heen ben geweest. Alleen een hele sterke pijnstiller haalde me over de streep. Totdat ik door mijn eigen onoplettendheid onverwacht een uitweg voor de angst vond. Hoe?

Read More
Elisabeth Bosma
Zelfs Albert Einstein kan het verkeerd hebben!

Zelfs Albert Einstein kan het verkeerd hebben…

Want volgens hem is het zo, dat als je niet al voor je 30ste een baan-doorbrekende contributie hebt geleverd, je het nooit zal doen. Nou, gelukkig blijkt dat niks minder waar is. Albert Barabási legt uit dat je gedurende je hele carrière kan pieken. Het ligt dus niet aan je leeftijd, als het voelt alsof je carrière over is. Maar waar dan wel aan? Het blijkt dat je je eigen mindset is. Als je je beperkende geloof dat je carrière over is kan doorbreken, kan je je beste succes juist verder in je carrière bereiken. En Rapid Transformational Therapy is de juiste tool om je daarbij te helpen!

Read More
Elisabeth Bosma
Feedback is your Friend, maar wat als het niet zo voelt? -hier zijn 5 geweldige manieren om met negatieve feedback om te gaan.

Marisa Peer, oprichter van de Rapid Transformational Therapy-methode, geeft briljant advies over hoe om te gaan met negatief feedback: hoe je ervoor kunt zorgen dat je het niet binnenlaat! Want dat is de sleutel: laat het niet binnen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan? Nee hoor, hier zijn 5 eenvoudige antwoorden die je kunt gebruiken wanneer je onterecht wordt bekritiseerd. En hoe meer je deze antwoorden gebruikt, hoe gemakkelijker jij in het vervolg met negatieve en onterechte kritiek om gaat!

Read More
Beginnen - voordat je er klaar voor bent...

Begin - voordat je klaar bent: hoe werken de regels van je geest om je over de eerste hindernis te krijgen? De oprichter van Rapid Transformational Therapy, Marisa Peer, heeft ons alles laten zien dat je geest moet handelen op een manier waarop je tegen jezelf praat. Dus als je jezelf aanmoedigt om 'het gewoon te doen' ... dan doe je het gewoon! Deze mind-hack helpt je om te starten, -zelfs als je er niet klaar voor voelt!

Read More