Rapid Transformational Therapy geeft je weer zin in het leven!
— Cloud Busting Therapy - Els Bosma
 
lisa-knight-K8FNZFf6S1U-unsplash.jpg

Rapid Transformational Therapy: The fast track to getting your life back

 

Resultaat al met drie weken!

 

Hoe je beste zelf te zijn!

Welkom bij Cloud Busting Therapy, waar je in je kracht wordt gezet met gebruik van Rapid Transformational Therapy (RTT). Waar je geholpen wordt om je oude (zelf-beperkende) gewoontes te doorbreken, zodat je je leven weer volledig op het goede spoor kunt krijgen.  

 

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een super effectieve therapie die niet alleen effectief is maar ook snel. Al binnen 3 tot 6 weken, kun je terugkijken en je afvragen waarom je zo lang en zo intens last hebt gehad van dit issue. Tijdens de RTT sessie zal je ontdekken wat het onderliggend probleem is geweest, en concentreer je je op het verbreken van oude overtuigingen / gewoontes om vervolgens je leven op te pakken met nieuwe positieve patronen, gedrag en emoties. Dit proces duurt 3 weken, en in deze tijd ontwikkel je een interne gids om ervoor te zorgen dat je op het goede spoor blijft om je doel te bereiken. Na 3 weken zullen we evalueren hoe goed je nieuwe patronen werken en of überhaupt extra werk, zoals een tweede of derde sessie, zelfs maar nodig is.

Voel je je niet lekker in je vel? Herken je jezelf niet meer? Vraag je je af wat er aan de hand is en waarom? Weet dat je niet alleen bent met dat gevoel, en dat vele je voor zijn gegaan. Maar weet vooral ook dat er een oplossing hier voor is. Een oplossing die je snel, doeltreffend en vooral permanent, een verbeterde versie van jezelf laat zijn. 

Velen van ons zijn daar geweest; alles in het leven ging goed, je verwachtingen werden ingelost en je ambitie groeide en groeide. Je had het gevoel dat alles was zoals het zou moeten zijn.

Maar toen veranderde er iets. Plotseling loopt het allemaal niet meer lekker, en merk je dat je energie, je motivatie en je zelfvertrouwen enorm hebben afgenomen.

Met RTT (Rapid Transformational Therapy) kom je erachter wat de onderliggende oorzaak is van deze verandering in je leven. Je zal zien wat jouw patronen zijn die je op dit pad hebben gebracht. Én het zal je weer terug in je kracht zetten! 

 
 

Leef het leven dat je wilt leven!

 
1.png
 

Het kan iets heel eenvoudigs zijn in het leven, zoals spreken in het openbaar, maar voor jou is het juist enorm moeilijk. Of het kan iets complexer zijn zoals langdurige stress, een diepgewortelde depressie of een slepende jeugdtrauma. Wat het ook is dat je tegenhoudt, of het nu een relatief eenvoudig of een heel ingewikkeld, levensvernietigend gedragspatroon is, een eenvoudige methode zoals RTT kan de wolken doorbreken en je helpen om je strijd op te lossen.

Wat kan je allemaal oplossen met RTT bij Cloud busting therapy? 

We kunnen je o.a. helpen oude en nieuwe angsten en anxieties te overwinnen, om verslaving te verslaan, om burn-out of andere stres gerelateerde problemen te voorkomen dan wel genezen, en om het juiste gezonde lichaam te bereiken –om maar een paar issues te noemen. We kunnen je ook helpen om je zelfvertrouwen te vergroten, eenzaamheid te overwinnen of welk ander probleem dan ook dat je tegenhoudt van het leven dat je wenst.  

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Vraag je je af of dit ook voor jou is?


Resultaat al met 3 weken

 
3 CloudBustingTherapy.png
 

RTT is een super effectieve therapie die niet alleen effectief is maar ook snel. Al binnen 3 tot 6 weken, kun je terugkijken en je afvragen waarom je zo lang en zo intens last hebt gehad van dit issue. Tijdens de RTT sessie zal je ontdekken wat het onderliggend probleem is geweest, en concentreer je je op het verbreken van oude overtuigingen / gewoontes om vervolgens je leven op te pakken met nieuwe positieve patronen, gedrag en emoties. Dit proces duurt 3 weken, en in deze tijd ontwikkel je een interne gids om ervoor te zorgen dat je op het goede spoor blijft om je doel te bereiken. Na 3 weken zullen we evalueren hoe goed je nieuwe patronen werken en of überhaupt extra werk, zoals een tweede of derde sessie, zelfs maar nodig is. 

Hoe ziet zo’n behandeling er eigenlijk uit?

Effectief voor jou ook? Vraag het maar!


The sky is your limit

 
3.png
 

Geloof in jezelf! Het klinkt zo eenvoudig, en ja, in theorie werkt het ook geweldig. Maar hoe breng je het in de praktijk? In werkelijkheid hebben we allemaal slechts één persoon nodig om in ons te geloven en die éne persoon zou jezelf kunnen zijn. Via RTT kan en zal je in jezelf geloven. Deze overtuiging zal je motor starten, je motivatie (weer) op gang krijgen en je controle over je leven (weer) geven.

Dat is waar het bij Cloud Busting Therapy om draait; gebruik maken van de kracht van je onderbewustzijn om het motivatie-vuur in je te ontbranden (en het aangestoken te houden!) zodat je je doelen kunt bereiken. En je zult verbaasd zijn dat je door wilt blijven gaan en steeds meer doelen wilt bereiken, want.. the sky is your limit! Ready to take off?


Wil je meer weten? Let’s chat!

 
IMG_4980.jpg

"Een jaar vanaf nu, ben je zo blij dat je nu was begonnen."

Els Bosma, RTT Therapist, Cloud Busting Therapy

 

Happy Clients

Doel: stoppen met emotionele eetbuien.

Wat er tijdens regressie gebeurde was heel bijzonder. Het beoordelen van de gebeurtenissen uit mijn jeugd, het voelen van de emoties en het begrijpen van de betekenis die ik eraan heb gegeven als kind was zo glashelder dat het onmiddellijk effect op me had. Het overtrof mijn verwachtingen (ik had een eerdere ervaring met RTT, wat goed was, maar deze sessie was beter!). Ik voelde me constant begrepen en ondersteund. De bemoedigende en warme geruststelling voelde echt goed. Ook het dieper graven in mijn gevoelens was super effectief. Ik zal de komende weken naar mijn opname luisteren en volledig verwachten dat mijn probleem is opgelost! Nina, Amsterdam

Update na drie weken:

Het is drie weken geleden sinds mijn hypnotherapiesessie met Els en het resultaat is alleen maar positief. Het diepe inzicht in de oorzaak van mijn emotioneel eetgedrag heeft me in staat gesteld om dat exacte gedrag in de kiem te smoren. Luisteren naar de opname ondersteunt dat door me elke dag eraan te herinneren hoe ik het patroon zelf heb vastgesteld en zo de kracht heb om het zelf om te draaien. Ik voel me sterk, trots en vrij. En een paar kilo's lichter als kers op de taart! Bedankt Els, ik raad je absoluut aan aan iedereen die op zoek is naar beperkende patronen, gedragingen of overtuigingen.